Arsuz Halkı Kaymakam Sarı’yı seviyor

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, ilçeye atanmasının ardından sorunları yerinde tespit etmek, halkı dinlemek ve sorunlara çözüm bulmak amacıyla sık sık gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerini bu kez Kışla ve Karagöz mahallelerine yaptı.

Beraberinde Kaymakam Adayı Burak Bozkurt Gürses, İlçe Jandarma Komutan V. Tahir Şensoy,  Yazı İşleri Müdürü Mustafa Demirdelen, İlçe Müftüsü Mehmet Çınar, İlçe Tapu Müdürü Ayhan Duran, İlçe Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürü Hizni Ercan, İlçe Sağlık Müdürü Pelin Gökpınar ve İlçe Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Müdürü Ayşe Sümer’in de eşlik ettiği halk buluşması keyfindeki ziyarette, Kaymakam Sarı, ilk olarak Kışla İlk ve Ortaokulu’nu ziyaret edilerek, eğitim kurumlarıyla ilgili yetkililerden bilgi aldı, daha sonra Karagöz Camii’de incelemelerde bulundu. Okul ziyaretinde sınıfları da dolaşan Kaymakam Sarı, yoğun bir sevgi seliyle karşılandığı öğrencilerle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Talepleri titizlikle not aldı

Daha sonra Karagöz halkı ile biraraya gelen Kaymakam Musa Sarı, vatandaşların sorunlarını dinleyerek, yapılabilecekler üzerinde istişarelerde bulundu. Karagöz Mahalle Muhtarı Ali Çetinkaya ve ilçe halkından mahallede devam eden yatırımlar ve yaşadıkları sorunları ve talepleri dinleyen Kaymakam Sarı, kendisine iletilen tüm sorunları titizlikle not alarak, sorunların takipçisi olacağını vurguladı.

Mahalle yollarının yapımıyla ilgili Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na yazı yazıldığını, cami çatısının yapımı için de belediye başkanlığına bilgi verileceğini aktaran Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, sorunları minimum düzeye indirgemek için tüm kurumlarla istişare halinde olduklarını belirterek, ev sahipliklerinden dolayı muhtar ve mahalle halkına teşekkürlerini sundu.

Mahalle sakinleri de kendilerini ziyaret ederek, sorunlarını dinleyen Arsuz Kaymakamı Musa Sarı’ya teşekkür ederek, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Bir cevap yazın