Yılmaz Özeren Hatayspor’da kaldı

2017-2018 TFF 2. Lig Kırmızı Grup şampiyonu Hatayspor’da PTT 1. Lig hazırlıkları başladı. Bordo-beyazlı yönetim, bu sezon 31 maçta Hatayspor forması giyen ve şampiyonluğa 6 golle katkıda bulunan başarılı futbolcuları Yılmaz Özeren ile bir yıllık sözleşme yeniledi.

Sezonun son maçında Afjet Afyonspor’a attığı golle şampiyonluğun müjdesini veren Yılmaz, kendisini bir yıl daha Hatayspor’lu renklere bağlayan imzayı attıktan sonra yaptığı değerlendirmede, “Kulübümde kaldığım için çok mutluyum. 1. Lig’de başarılı olarak Süper Lig’e çıkmayı hedefliyoruz. Hedeflerimize emin adımlarla ilerleyeceğiz. Hepimiz için hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Başkan umut dolu mesajlar

İmza töreninde kulübün hedefleri ve atılacak adımlarla ilgili düşüncelerini paylaşan Hatayspor Kulüp Başkanı Prof. Dr. Mehmet Maden, taraftarlara umut dolu mesajlar verdi. Yeni sezonda da hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirten Başkan Maden, “Elde ettiğimiz şampiyonluğu gelecek başarıların başlangıcı olarak görüyoruz. Yeni sezonda iddialı bir kadroyla lige iyi bir giriş yapmak istiyoruz. Onun için transfer çalışmalarımıza hız verdik. Taraftarlarımızın gönlü rahat olsun. 1. Lig’de de göze hoş gelen futbol oynayıp başarılı olacağız. Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın da koyduğu hedefler doğrultusunda hem Hatayspor hem de kent sporu her zaman zirvede yer alacak” ifadelerini kullandı.

 

Bir cevap yazın