Gençler, gelecek için ‘Umut’ veriyor

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 99’uncu yıldönümü kutlama etkinlikleri çerçevesinde tertip edilen sportif etkinliklerde başarılı olan sporcu gençler İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk’ü makamında ziyaret etti.

04 – 16 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen voleybol, masa tenisi, futbol, bocce ve satranç turnuvalarında başarılı olan yedi genç sporcuya, tüm gençler adına gerçekleştirdikleri ziyarette , İskenderun Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ferit Ali Gündel de eşlik etti.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 99’uncu yıldönümü dolayısı ile yapılan sportif etkinliklerde başarılı olan sporcu gençlere hediye takdiminde bulunarak, makam koltuğunu İskenderun Engelliler Basketbol Takım Kaptanı Umut Akbay’a teslim etti.

Kaymakam Soytürk’e teşekkür

Kaymakamlık makamını devralan Sporcu Umut Akbay; ilçemizde eğitim hizmetleri başta olmak üzere, engelli vatandaşlar, gençler ve sporculara olan duyarlılığından dolayı Kaymakam Soytürk’e gençlik adına teşekkürlerini iletti.

“Sizler bu ülkenin umudu ve geleceğisiniz”

Günün anlam ve önemine yönelik duygu ve düşüncelerini dile getiren İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk ise; “Türk milletinin var olma mücadelesi açısından son derece önemli olan 19 Mayıs 1919 tarihinin Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından Türk gençliğine armağan edilmesi büyük anlamlar taşımaktadır. Türkiye Cumhuriyeti’nin korunması, gelişmesi ve çağdaş uygarlık düzeyine ulaşmasının, genç kuşaklar marifetiyle gerçekleşeceğinin bir ifadesi olarak bu önemli gün siz gençlere armağan edilmiştir. 19 Mayıs’ın gençlere bayram olarak armağan edilmesi, sizlere verilen değerin yanı sıra, Atatürk’ün ve onun şahsında milletimizin size olan inancını da ortaya koymaktadır. Çünkü sizler bu ülkenin umudu ve geleceğisiniz” dedi.

Bir cevap yazın