Bu mesaj çok anlamlı

İskenderun Ortodoks Cemaat Vakfı Başkanı Can Teymur, yayımladığı mesajda Ramazan Ayı’nın tüm İslam Âlemi’ne ve dünyaya barış ve huzur getirmesini temenni ederken, İsrail’in Gazze’de gerçekleştirdiği katliamı da şiddetle kınadı. Tüm milli ve dini önemli günlerde birlik ve beraberliğe dikkat çekerek, ilçedeki barış, huzur, hoşgörü ve kardeşlik ortamına vurgu yapan Can Teymur, bu hassasiyetlerin tüm dünyada egemen olmasını ve katliamlar yerine bu güzelliklerin yaşanmasını diledi.

“Ramazan Ayı hayırlara vesile olsun”

İskenderun Ortodoks Cemaat Vakfı Başkanı Can Teymur, Mübarek Ramazan Ayı’nın tüm güzelliklere vesile olduğunu dile getirerek, “Hataylı hemşerilerimizin, milletimizin ve İslam Âlemi’nin, Mübarek Ramazan Ayı hayırlara vesile olsun. Bu mübarek günlerde rahmet ve bereketin, barış ve huzurun, sevgi ve kardeşliğin ülkemizde, İslam Âlemi’nde ve tüm dünyada daha da pekişmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Aziz Şehitlerimize rahmet, gazilerimize de sağlık ve esenlikler diliyorum” dedi.

“Katliam biran önce son bulsun”

Gazze’de yaşanan katliamı şiddetle ve nefretle kınadığını da sözlerine ekleyen Başkan Teymur, “İsrail Devletinin Gazze’de Filistinlilere karşı yaptığı katliamı şiddetle ve nefretle kınıyor ve insanlık adına yapılan bu katliamın biran önce son bulmasını diliyorum” diye açıklamada bulundu.

 

Bir cevap yazın