Genç başkandan, gençlere mektup

Türkiye’de partisinin en genç il başkanı sıfatını elinde bulunduran CHP Hatay İl Başkanı Halil İbrahim Özgün, partili gençlere açık mektupla seslendi. Gençlerin, 24 Haziran seçimlerinde sandık güvenliğinin sağlanmasında önemli bir görev üstleneceğini belirten Özgün, genç başkan, genç milletvekili, genç belediye başkanı ve genç bakan olarak gençleri siyasette seçilmiş birer temsilci olarak görmek istediğini dile getirdi.

Mustafa Kemal Atatürk’ün de Gençliğe Hitabesinde belirttiği gibi, gençlere  büyük görev düştüğünü vurgulan Halil İbrahim Özgün’ün gençlere hitaben yayınladığı mektupta şu ifadelere yer verdi: “Değerli genç yol arkadaşım; Bu mektubu Türkiye’nin en genç İl başkanı olarak kaleme alıyorum. CHP emeğin partisi olarak temsiliyet anlamında görevi ve makamı çalışan, emek veren genç bir ferdine emanet etmiştir. Emeğin kıymet gördüğü partimizde genç başkanı, genç milletvekili, genç belediye başkanı ve genç bakanı olarak seni de bu yolda yanımızda görmeyi diliyoruz. Senin partimizdeki varlığın, bizi çok daha güçlü kılmaktadır. Gençlik enerjin, dinamizmiz. İdealist, ilerici duruşun bizi motive etmektedir. CHP ailesinin genç bir üyesi olarak varlığın, bizi tarifsiz şekilde mutlu etmekte ve heyecanlandırmaktadır. Ülkemizin içinden geçtiği zor dönemde, Mustafa Kemal’in Gençliğe Hitabesinde belirttiği gibi, en çok senin gibi gençlere görev düşmektedir. 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimler tarihimizin en önemli seçimleri olacaktır. Bu noktada seçimlerin, sandıkların ve oyların güvenliğini sağlamak hayati önemdedir. Genç yol arkadaşımız, işte bu hayati süreçte senden beklentimiz bize yardımcı olman ve enerjini vatan için harcamandır. Sandık güvenliğinin sağlanmasında senin görev almanı önemle rica ediyoruz. ‘’Bir çivi bir nalı, Bir nal bir atı, Bir at bir yiğidi, bir yiğit bir vatanı kurtarır.’’

Genç yol arkadaşım;

İşsiz kalmaman için, geleceğin için, rahat ve huzurlu bir gelecek için, demokratik özgür bir Türkiye için şimdi görev başına! Görev almak için bulunduğun yerin CHP İlçe başkanlığına başvurman gerekmektedir. Biliyoruz ki atacağın bu minik adım, senin gibi milyonların adımıyla birleştiğinde ülken için dev bir adıma dönüşecektir. İyi ki varsın! İyi ki ailemizin bir ferdisin!”

 

 

Bir cevap yazın