Ziyarette, yılın hemşiresi ve ebesi de var..

Hatay Valisi Erdal Ata, 05 Mayıs Ebeler Günü ve 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası münasebetiyle Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Sebahattin Yılmaz ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Valilik makamında gerçekleşen ziyarette İl Sağlık Müdürü Yılmaz’a, MKÜ Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Cahit Özer, MKÜ Tıp Fakültesi Başhemşiresi Rahşan Odabaşı, Yılın Hemşiresi Tülay Şirin, yılın ebesi seçilen Sultan Yalçın ve beraberindeki heyet eşlik etti.

İl Sağlık Müdürü Dr. Sebahattin Yılmaz, 12 Mayıs Hemşireler ve 05 Mayıs Ebeler günü münasebetiyle ziyaret ettiği Vali Ata’ya çiçek takdim ederek, kabulden dolayı teşekkürlerini dile getirdi.

Vali Ata, hayatın en önemli noktası olan “sağlık hizmetleri” için ellerinden geleni yapan ebe ve hemşirelerin gününü kutlayarak, doğumdan ölüme kadar vatandaşların her alandaki sağlık ihtiyaçlarını büyük fedakârlıklarla karşılayan tüm sağlık çalışanlarını özverili çalışmalarından dolayı kutladı.

Hemşirelik mesleğinin insan sağlığı ve yaşamı için önemini vurgulayan Vali Ata, “İnsan hayatının öneminin farkında olarak sabır, üstün gayret ve sevgi ile çalışan bu yüce mesleğin mensubu olan hemşirelerimizin “Hemşireler Gününü” kutluyorum ve meslek hayatınızda başarılar diliyorum” dedi.

Bir cevap yazın