Hatay, tek başına marka

Hatay Büyükşehir Belediyesi, kurumsal kimliğini markalaştırmak adına logosunu T.C. Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından tescilledi. Barış, huzur, medeniyet ve kardeşlik şehri Hatay’ın tüm renkleriyle bir arada uyum içerisinde yaşamını simgeleyen logoya ait tescil belgelerini Çukurova Marka, Patent ve Kalite Danışmanlığı yetkilileri, Hatay Büyükşehir Beleidye Başkanı Lütfü Savaş’a takdim etti.

 

Hatay ile özdeşleşen Hatay Büyükşehir Belediyesi logosunun T.C. Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından onaylanması ve gerçekleştirilen çeşitli fuarlar ve etkinliklere ait tescil belgelerini teslim alan Başkan Savaş, Hatay Büyükşehir Belediyesi Logosu’nun yanı sıra Hatay Meslek Edindirme Kursları(HATMEK), Hatay Yöresel Ürünler ve Gıda Fuarı, Hatay Ayakkabı Fuarı, Kitap ve Kırtasiyecilik Fuarı, Hatay Otomotiv Fuarı, Hatay Evlilik Öncesi ve Hediyelik Eşyalar Fuarı, Hatay Fotoğraf Fuarı, Hatay Tarım Fuarı ve Hatay Mobilya Fuarı’nın da tescil edilen belgeler arasında yer aldığını ifade etti.

Tescil belgelerinin hayırlı –uğurlu olmasını temenni eden Başkan Savaş, logoların ve tescil belgelerinin Hatay’ın tanıtımına büyük katkı sağladığını da sözlerine ekledi.

 

Bir cevap yazın