Diş sağlığınız için bu adresi bir kenara yazın!

İskenderun’un tanınmış diş hekimlerinden, aynı zamanda  MHP İskenderun Belediye Meclis Üyesi Emir Selim Yazar, diğer muayenehanelerden farklı olarak, son teknolojik aletlerle donatılan ve hastalarına hastane ortamını aratmayacak şekilde dizayn edilen Dental Clinik’i halkın hizmetine sundu.

Şehitpamir Caddesi 4 No’lu Belediye İşhanı Kat: 2 Daire:12 adresinde faaliyete başlayan Dental Clinik’in açılış töreninde Diş Hekimi Emir Selim Yazar’a en büyük desteği eşi Seval Kirmit Yazar ve iki çocuğu verdi.

Belediye başkanlarından, siyasi parti temsilcilerine, sivil toplum kuruluşlarından esnaf oda başkanlarına, muhtardan meslektaşlarına kadar çok sayıda davetliyi açılışta buluşturan Diş Hekimi Emir Selim Yazar, tüm ağız ve diş sağlığı hizmetlerini oldukça teknolojik cihazlar ile hijyenik ve sağlıklı şartlarda İskenderun Halkı’na sunacak olmanın haklı gurunu yaşadı.

“Diş Sağlığı bizden sorulur”

Dental Cliniği açmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyen Diş Hekimi Emir Selim yazar, “Dental Cliniğimiz, son teknolojik aletlerle donatıldı. Ağız ve diş sağlığı tedavilerinde, tüm uzmanlık dallarında uluslararası standartlara uygunluğu onaylanmış yöntemlerimizle, her kesime hitap etmekteyiz. Deneyimli personelimiz ve güler yüzlü hizmet anlayışımızla, hasta memnuniyetini birincil amaç olarak görmekteyiz. Endişeli olan ya da ağız sağlığı yönünden tıbbi bir duruma düşen her yaştan hastalar dahil olmak üzere, çocuklar ve yetişkinler için kapsamlı diş bakımı yapabiliyoruz. Bugün de kliniğimizin açılışını gerçekleştirdik. Bizleri yalnız bırakmayan, açılışımıza katılan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Davetlilerin açılış kurdelesi kesmesinin ardından, Diş Hekimi Yazar ağız ve diş sağlığının önemine değinerek, klinikteki yeni teknolojik cihazlar hakkında bilgiler verdi.

Bir cevap yazın