Çok güzel bir aile tablosu

Hatay’ın sportif yaşamına yeni bir soluk getiren Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş eşi Nazan Savaş ile birlikte, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off yarı final üçüncü maçında Fenerbahçe’ye elenerek sezonu tamamlayan Hatay’ın Melekleriyle biraraya geldi.

Yoğun geçen sezon sonrası Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı sporcuları ve teknik kadrosuyla hem ligi değerlendiren, hem de seyir zevki yüksek olan maçlarla ilgili keyifli bir sohbet gerçekleştiren Başkan Savaş, Türkiye’de ve Avrupa’da sergilediği muhteşem performanslarla Hatay’ın adını duyuran potanın kraliçelerine önümüzdeki sezonda başarılar diledi.

Elde edilen başarılarla Hatay’da son yıllarda çok büyük bir basketbol seyirci kitlesi oluştuğuna da dikkat çeken Başkan Savaş, maçlardaki ciddi taraftar kitlesine de vurgu yaparak, Hatay’ın Meleklerine destekleriyle güç veren Hataylılara ayrıca teşekkür etti.

“İnandık ve mutlu sona ulaştık”

Hatayspor’un 51 yıllık hasretini bitirerek tarih yazdığına da değinen, ilerleyen yıllarda basketbol takımının da şampiyonluk elde edeceğine inandığını dile getiren Başkan Lütfü Savaş, “Bizim için spordaki başarılarımız da çok önemli. Bu aşamalara gelene kadar çok çaba sarf ettik. Hatayspor yıllarca play offlarda finallerden döndü. Ama bu sene Hatay olarak inandık. Hataylı sporseverlerimizi de inandırdık ve mutlu sona ulaştık. Bu mutluluğumuzu süper ligde de, basketbolda da pekiştirmek istiyoruz. İnşallah bu sene çok daha iyi bir kadrolarla bıraktığımız yerden başlayıp Hatay’ın spor alanında da başarılı olması ve hak ettiği yerde olması için çalışacağız” dedi

Desteğe teşekkür

Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı da, her zaman yanlarında olan Başkan Lütfü Savaş’a teşekkür ederek, “Sevinç ve hüzünlerin bir arada yaşandığı başarılı bir sezonu geride bıraktık. Bu güzel oluşuma büyük emek veren başta Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Lütfü Savaş olmak üzere, bizlerden desteklerini esirgemeyen bütün Hatay Halkı’na sonsuz teşekkür ediyoruz. Yeni sezonda, yeni heyecanlar ve büyük hedeflerle sahada olacağız. Biz birlikte, çok güzel bir aileyiz” diyerek, Hatayspor’un şampiyonluğundan duydukları sevinci dile getirirken, bütün sporcuları da tebrik etmeyi ihmal etmediler.

 

 

 

Bir cevap yazın