Türk Ordusu’nun emekli kahramanları makamda

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği(TEMAD) İskenderun Şube Başkanı Kazım Çakır ve yönetim kurulu üyeleri İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti. İstişare niteliği taşıyan ziyarette, TEMAD İskenderun Şube Başkanı Çakır, Başkan Seyfi Dingil’e derneğin çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Kazım Çakır, “Derneğimizin ve üyelerimizin gelişimine destek olmak, katılımcı demokrasinin kurallarını uygulayarak, karşılıksız ve gönüllülük esası çerçevesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bunun yanısıra hem üyelerimiz arasında kaynaşmayı sağlamak hem de ülkemiz ve toplumun yararına olacak sosyal ve kültürel olan her türlü çalışmaları yapmakta, yapılanları da desteklemekteyiz” dedi.

Sivil toplum kuruluşlarına her zaman büyük önem verdiklerini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil de, “TEMAD’ın Türkiye’deki konumu çok önemli. Şanlı Türk Ordumuzun bünyesinde görev yapmış çok değerli dostlarımızın, emeklilik hayatlarında aktif bir şekilde çalışmalarını, faaliyetlerini takdir ediyorum. Belediye ile TEMAD’ın işbirliğinin her zaman iyi bir şekilde devam edeceğini belirtmek istiyorum” dedi.

 

 

 

Bir cevap yazın