İskenderun turizmini konuştular

İskenderun’da turizm sektöründe faaliyet gösteren JJ Turizm Seyahat Acentesi A-Grubu sahibi Dilara Özkaya ve Acente Müdürü Tuğba Harak, İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz başta olmak üzere yönetim kurulu ve tüm meclis üyelerine başarılar dileyen Dilara Özkaya, “İskenderun ekonomisinde lokomotif görevi gören İTSO’nun yeni dönemde bölgemiz için önemli proje ve çalışmalara imza atacağına yürekten inanıyoruz. Bizler de iş kadınları olarak, İskenderun’da Turizm sektörünün her dalında gelişme ve yenilikleri yakından takip ederek beğeni ve isteklere göre planlama ve organizasyonlar düzenlenmesi amacıyla 2012 yılından bu yana hizmet vermekteyiz. Planlanan etkinliklerin kapsamı güçlü ekibimiz ile istenilen her yere organizasyonlar düzenlemekteyiz” dedi.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz da, “Son yıllarda İskenderun ve Hatay’ın turizm potansiyelinde ciddi artışlar görülmektedir Bu potansiyelin değerlendirilmesi için herkes üzerine düşen görevi yerine getirmelidir. Barış ve hoşgörü kenti olan Hatay ve çevre ilçelerinde turizmcilerin aradıkları tüm özellikler mevcut. Yeter ki; bu özellikleri değerlendirelim, alt yapımızı güçlendirelim ve Hatay’ın tanıtımı için katkı sağlayalım. Bu bağlamda Sizler de bir anlamda şehrimizin tanıtımı için özveri ile çalışıyor bu anlamda organizasyonlar düzenliyorsunuz. Bu vesileyle  çalışmalarınızda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın