Şampiyonluğa ‘Menemen’li kutlama

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta Hatay’ı başarılı bir şekilde temsil ederek PTT 1. Lige yükselen Hatayspor, Osman Çalgın Tesisleri’ndeki menemenli sabah kahvaltısında Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ile bir araya geldi.

Bordo- Beyazlıların 51 yıllık hasretini bitirerek tarih yazan Hataysporlu futbolcular ve teknik ekip, şampiyonlukta büyük payı bulunan ve ligde tutunmalarına en büyük katkıyı sunan Başkan Lütfü Savaş’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

“Yürünecek yol, atılacak bir adımla başlar”

Bordo-beyaz aşkı ile yanıp tutuşan, yıllardır bu şampiyonluğu bekleyen Hataylılara bu sevinci yaşatan ve bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Mutluyuz, gururluyuz. Şampiyonlukta büyük emeği olan ve Hatayspor taraftarına yürekten teşekkür ediyorum. Bu hepimizin başarısı. Şampiyonluğun tüm Hatay halkına hayırlı uğurlu olmasını diliyor ve takımımıza 1. Lig’de başarılar diliyorum. Yürünecek bir yol atılacak bir adım ile başlar. Biz bu şampiyonluğun ilk adımını Kastamonu’daki elendikten sonraki gecenin sabahında Hatayspor tesislerinde yönetimimizle ve ekibimizle, futbolcu kardeşlerimizle birlikte attık. O gün bugündür, önce rabbimizin sonra sizlerin sayesinde bugünlere geldik. Bize bu güzelliği yaşatan rabbimize şükrediyoruz’ dedi.

“Hatay’ı spor kenti yaptık”

Hedeflerinin Süper Lig olduğunu söyleyen Başkan Lütfü Savaş, “Ben yaptığım işi severek, saygıyla ve sadakatle yaparım. Hatay’ı her alanda bir spor kenti yaptık. Takımımızı daha da güçlendireceğiz. Hatay son 7 yılda çok stresli günler yaşadı ama herkes birbirine saygı ve sevgiyle sarılarak bu günlere geldi. Önümüzdeki yıl Süper Lig için adım atacağız. Nasıl ki; Gazi Mustafa Kemal Atatürk kurtuluş mücadelesinde inanarak ve milletimizle birlikte yürüdüyse, biz de inanarak Hatay’daki sporseverlerimizle birlikte Süper Lig’i de başaracağız. Bizim başarılı olmamız için sizlerin de bu sene olduğu gibi kar kış, sıcak soğuk demeden yanımızda olmanız ve bize inanmanız lazım. İnşallah en yakın zamanda Süper Lig’e çıkacağız. Bu başarı hepimize hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Kahvaltının sonunda teknik heyet eşliğinde tesisi gezen Başkan Savaş, bordo-beyazlılara şampiyonluğu yaşatarak Hatay’ı bayram yerine çeviren Hataysporlu futbolcular ve teknik heyetle hatıra fotoğrafı çektirdi

 

 

 

Bir cevap yazın