Hatayspor’a en tepedeki isimden mesaj var

Hatay Valisi Erdal Ata, PTT 1. Lig’e yükselerek destan yazan Hatayspor için tebrik mesajı yayınladı.  Lig boyunca yoğun program akışı arasında  bulduğu ilk fırsatta stada gelerek Hatayspor maçını izleyerek, takıma destek olan Vali Ata, bu şampiyonluğun Hatay’ın inanmışlığının ve kenetlenmesinin sonucu olduğunu söyledi.

Bordo-beyazlı takımın başarısında pay sahibi olan herkesi ayrı ayrı kutlayan Vali Ata, “Türkiye Birinci Ligi’ne yükselme hedefiyle çıktığı uzun yolculuğun sonunda, Afjet Afyonspor’u mağlup eden Hataysporumuz, 50 yıldır özlediği şampiyonluğu kentimize getirme başarısını göstermiş ve 1,5 milyon hemşehrimizi gururlandırmıştır.

Bu gurur Hatayspor’a maddi-manevi desteğini esirgemeyen ve her koşulda Hatayspor’un başarısı için gece gündüz demeden koşturan başta Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Lütfü Savaş ve Yönetim Kurulu üyelerinden teknik direktörüne, sahada ter döken futbolcusundan  yağmur soğuk demeden Hatayspor’un yanında olan taraftarına, takımın malzemecisinden stad görevlisine ve basın mensuplarına kadar her bir Hataylı hemşehrimize aittir. Ligin ikinci yarısından itibaren başarılı bir performans göstererek şampiyonluğu sonuna kadar hak eden Hatayspor’un başarısı, inanmışlığın  ve tüm Hatay olarak kenetlenmenin sonucudur.

İnanıyorum ki; Hataysporumuz yönetimiyle, büyükşehir ve ilçe belediyeleriyle, iş insanlarıyla, taraftarıyla bir bütün olmayı başardığı takdirde gelecek sezon çıktığı Birinci Lig yolculuğunu da mutlu sonla tamamlayacaktır. Bordo-beyazlı takımımızın başarısında pay sahibi olan herkesi ayrı ayrı tebrik eder, Hatayspor yönetimi, teknik adamları, futbolcusu ve taraftarını kutlar, Birinci Lig’de başarılar dileriz” dedi.

 

Bir cevap yazın