İki eğitimci İTSO’da buluştu

İşadamı Nuri Üysen,  İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası(İTSO)’na gerçekleştirdiği hayırlı olsun ziyaretinde Başkan Levent Hakkı Yılmaz ve yeni yönetimi ile İTSO Meclisi’ne başarılar diledi. Yükseliş Koleji Müdürü Aykut Davut Öktem’in de eşlik ettiği ziyarette, İskenderun ve bölge ekonomisi ile gündemdeki konular hakkında istişarede bulunuldu.

İşadamı kimliğinin yanısıra, eğitimci kimliğiyle de tanınan Nuri Üysen, İTSO’nun ilçenini kalkınmasındaki önemine dikkat çekerek, “İskenderun ekonomisine yön veren ve bölgede lokomotif görevi gören İTSO’nun yeni dönemde yeni yönetim ve Meclisi ile birlikte önemli projelere imza atacaklarına inanıyoruz. Bu bağlamda İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve yönetimine hayırlı olsun diyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise; “İTSO olarak hedeflediğimiz birçok proje var. Bu projelerin hayata geçirilmesi için el birliği ile çalışacağız. İyi dilek ve temennileriniz bizlerin çalışma azmini de güçlendirmektedir” şeklinde konuştu.

 

Bir cevap yazın