Eveeeett! Şampiyonluğa ramak kaldı!

Geçen hafta Diyarbakır deplasmanından bir puanla dönen Hatayspor, cumartesi günü kendi sahasında oynayacağı Afyonspor karşılaşmasını kazanarak 1’inci lige çıkma hesapları yapıyor. Hatay’ın her yerini saran şampiyonluk heyecanı sonrası, futbolseverler Antakya Atatürk Stadı’nda Saat 15.30’da oynanacak karşılaşma için sabırsız bekleyişini sürdürüyor.

2’inci Lig Kırmızı Grup’ta 73 puanla liderliğini sürdüren Hatayspor, ligin son karşılaşmasını şampiyonluk hesapları yapan Afyonspor’la yapacak. Şampiyonluğun diğer güçlü adayı ve lig ikincisi Menemenspor da kendi sahasında Eyüpspor’la mücadele ederken, Menemensporlular’ın kulağı Hatay’da olacak.

Sezon başından itibaren şampiyonluk hesapları yapan Hatayspor’da teknik kadro ve futbolcular kampa çekildi. Son karşılaşmasını kendi saha ve seyircisi oynayacak olan Hatayspor için tüm Hatay kenetlendi. Hatayspor Teknik Direktörü İlhan Palut, “Şampiyonluk için hazırız” mesajı verdi.

Göreve seçildiği günden itibaren spora tam destek veren ve Hatayspor’un ‘Süper Lig’e çıkması için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, tüm Hataylıları şampiyonluk maçına davet etti. Hatay’ın her alanda ‘şampiyon’ şehir olduğuna vurgu yapan Başkan Savaş, “Biz Hatay için hep büyük düşündük ve büyük düşünmeye devam edeceğiz. Hatayspor’un şampiyonluğu için stadı karnaval alanına çevireceğiz” dedi.

 

Bir cevap yazın