Ak Parti’de sırada temayül var

AK Parti’de 29 Nisan Pazar günü̈ sona ermesi beklenirken, son anda uzatılan Milletvekilliği aday adaylığı başvuruları dün sona erdi. Ak Parti Hatay İl Yönetimi, bugün ve yarın gerçekleştireceği 4 ayrı milletvekili aday adayları tanıtım toplantılarının ardından 5 Mayıs Cumartesi günü de temayül yoklaması gerçekleştirecek. İl yönetimi, 27’nci Dönem Milletvekilli aday adayları için temayül yoklamasının 10:00- 16:00 saatleri arasında Antakya Kapalı Spor Salonu’nda yapılacağını duyurdu.

Milletvekili aday listelerinin oluşturulmasında önemli bir kriter olarak belirlenen temayül yoklamasında,  AK Parti İl Başkanlığı, İlçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları üyeleri, köy ve mahalle temsilcileri, meclis üyeleri ve belediye başkanlarının oy kullanacağı öğrenildi.

Aday adayları tanıtılacak

Ak Parti Hatay İl Yönetimi bugün Dörtyol, Erzin, Payas ilçeleri için Dörtyol Öğretmen Evi’nde, İskenderun, Arsuz ve Belen ilçeleri için İskenderun Karayılan Kültür Merkezi’nde, yarın da Hassa, Kumlu ve Kırıkhan ilçeleri için Kırıkhan Platin Düğün Salonu’nda, Altınözü, Yayladağı, Reyhanlı, Defne, Samandağ ve Antakya ilçeleri için de Hatay Kültür Merkezi’nde milletvekili aday adayı tanıtım toplantıları gerçekleştirecek.

Bir cevap yazın