Susturulmuş çocukların sesi olun!

İskenderun Kaymakamlığı, İskenderun Belediyesi ve İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) işbirliğiyle, çocuk istismarı ve ihmali konusunda duyarlılığı geliştirmek ve bu konuda farkındalık oluşturmak üzere büyük bir sosyal sorumluluk projesi hayata geçirilecek.

 

Tüm dünya çocuklarını temsilen “Çocuk İstismarına Dur” adı altında 06 Mayıs 2018 Pazar günü saat: 16.00’da İskenderun Anıt Alanı’nda düzenlenmesi planlanan etkinlik kapsamında, 2018 kişinin katılımıyla siyah giyinmek suretiyle İngilizce “Stop Child Abuse” ve Dur İşareti koreografisi oluşturulacak.

Cinsel istismar, savaş, şiddet, suça teşvik v.b. başta olmak üzere çeşitli şekillerde istismara uğrayan tüm dünya çocuklarının sesinin duyurulması ve bu konuda farkındalık oluşturulması amacıyla düzenlenecek olan etkinlikte, “Çocuklar susmaz, susturulamaz’, ‘O’nun sesi sen ol’, ‘Çocuk istismarına susma! Susturulmuş çocukların sesi ol’ sloganlarıyla tüm dünyaya İskenderun’dan önemli bir mesaj verilecek.

İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, bu önemli sosyal sorumluluk projesi vesilesiyle ilçede oluşturulacak bu özel ve anlamlı tabloda yer almak isteyen herkesi, 06 Mayıs 2018 Pazar günü saat:16.00’da siyah giyinmek suretiyle İskenderun Anıt Alanı’na davet etti.

 

Bir cevap yazın