Kitap Otağı tanıtıldı

Yayın hayatına 5 kitapla giriş yapan ‘Kitap Otağı Yayınevi’nin tanıtım toplantısı İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO)’nda düzenlendi.  Akademisyen, yazar, sanatçı, eğitimci ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinden oluşan çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda kitapları Kitap Otağı’ndan yayımlanan yazarlar, davetliler için kitaplarını imzaladı.

Türkiye’de yayıncılığın öneminden bahsedildiği toplantıda, yayınevi adına konuşma yapan Kitap Otağı Yayınevi İmtiyaz Sahibi M. Numan Alkaç, “Yayınevimizin Türk yayıncılığına hayırlı olmasını diliyorum. İnsanların akıllarında gelişen fikirlerin ve gönüllerinde yeşeren duyguların yazıyla birlikte kalıcı hâle gelmesi ve geleceğe aktarılmasının önemi hepimizce malûmdur. Biz de Hatay’dan yola çıkarak bu önemli eyleme elimizden geldiğince hizmet etmeye çalışacağız” dedi.

Kitap Otağı Yayınevi Genel Yayın Yönetmeni Aşir Alkaç’ın da katılımcılarla tek tek ilgilendiği toplantıda, kitapları yayınevinden yayımlanan yazarlar İlmiye Yasemin Tümkaya, Kemal Önalır, Fatih Kurt, Ömer Karslı ve Cemile Toprak, okuyucularına kitaplarını imzaladı.

 

Bir cevap yazın