CHP Hatay’ın yeni başkanından ilk açıklama

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay İl Başkanı Servet Mullaoğlu’nun milletvekilli aday adayı olması nedeniyle istifa etmesi üzerine yerine Avukat Halil İbrahim Özgün getirildi.

Örgüt ve Örgütlenmelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan’ın uygun görüşü alınarak tüzüğün 24’ncü maddesinin 4’üncü fıkrası gereği oy birliği ile CHP Hatay Yeni İl Başkanı olarak seçilen Halil  Özgün, başkan olarak yaptığı ilk açıklamada ‘Ben’ değil ‘Biz’ vurgusu yaptı.

Türkiye’nin en genç il başkanı olarak göreve başlayan CHP Hatay Yeni İl Başkanı Halil İbrahim Özgün, kensisini bu onura layık gören herkese teşekkür ederek, “Çok şey var söylemek istediğim ancak şu sözün sadeliğindeki güzelliğe bırakıyorum hislerimi ve düşüncelerimi: Teşekkür ediyorum! CHP Hatay İl Başkanlığı benim için tarifsiz büyük bir onurdur. Beni Türkiye’nin en genç il başkanı seçen ve bu göreve layık gören Genel Merkezimize, il yönetimimize, büyük CHP ailesine, aileme, dostlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Koca çınarımız partimizi sevgi ile büyütmeye, Hatay’ı ve ülkeyi sevgi ile adalet ile yönetmeye varız! CHP’nin ilkelerinden ayrılmadan ”herkes için” siyaset yapmaya varız! Bağırmadan, oturup çay eşliğinde şiir tadında muhabbet etmeye, kucaklaşmaya varız! Uzanan her ele, el vermeye varız! Kardeşliği büyütmeye, ekmeği bölüşmeye, umudu örgütlemeye varız! Varım demiyorum, varız diyorum; BİZ OLMAYA VARIZ! BİZ HAZIRIZ!” dedi.

 

 

Bir cevap yazın