Lütfü Savaş rüzgarı esti

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, CHP’li kadınlarla güçbirliği yaptığı İskenderun ziyaretinde, ilçe trafiğini rahatlatıp, derin bir nefes aldıracak olan PAC Meydanı Battı-Çıktı projesini de inceleyerek, çalışmaların son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Akdeniz Tüccar ve Sanayici İşadamları Derneği(ATSİAD)ni ziyaret ederek, göreve yeni gelen Yusuf Yılmaz başkanlığındaki yönetim kuruluna başarılar dileyen Başkan Savaş, daha sonra İskenderun esnafını ziyaret ederek hayırlı işler diledi.

İskenderun çıkarmasının ardından Arsuz’a geçen Başkan Savaş, burada da Aladağ Marketi’n açılışını gerçekleştirdikten sonra, Karaağaç Mahallesi’nde yaşamlarını sürdüren Yörükleri ziyaret ederek, sohbet etti.

“Seçimde kenetlenelim”

CHP Hatay Milletvekili ve Genel Sekreter Yardımcısı Serkan Topal, CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu ve partililerle birlikte gerçekleştirdiği ziyaretlerde büyük bir sevgi seliyle karşılaşan Başkan Savaş, Hatay’ın her bölgesine gece gündüz demeden hizmet götürmek için var güçleriyle çalıştıklarını belirtirken, işadamlarıyla İskenderun’da yapılan ve yapımına devam eden hizmetleri konuştu.

Yusuf Yılmaz başkanlığındaki ATSİAD Yönetim Kurulu’nu tebrik eden Başkan Savaş, erken seçimin önemine değinerek, güç birliği ve kenetlenme çağrısı yaptı.

Televizyonda ağzı köpürerek televizyonda, sosyal medyada konuşan birinin Cumhurbaşkanı adayı olmasının mümkün olmadığını belirterek, ısrarlı bir şekilde isim vermekten de kaçındı.

Topal’ın adayına ATSİAD’tan destek

Sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarete CHP Hatay Milletvekili ve Genel Sekreter Yardımcısı Serkan Topal’ın Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in Cumhurbaşkanı adayı olması yönündeki görüşler üzerine, HBB Başkanı Doç Dr. Lütfü Savaş’ın en doğru adaylardan birisi olabileceği yönündeki görüşü ATSİAD’ta da destek gördü.

ATSİAD Başkanı Yusuf Yılmaz, siyaset üstü bir kurum olarak kapılarının herkese açık olduğunu belirterek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti yönetim kurulu ve üyeleri adına dile getirdi.

Başkan Savaş, konuşmaların ardından ATSİAD Başkanı Yusuf Yılmaz’a Hatayspor’un 31 numaralı formasını hediye etti.

 

 

Bir cevap yazın