Çocuklara bayramın en güzelini yaşattı

Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, fabrikalarında çalışan işçi ve personelin çocuklarına muhteşem bir gün yaşattı.

Yüzlerce çocuğu, Osmaniye’nin ‘Disneyland’ı olarak gösterilen Masal Park’ın sihirli dünyasıyla buluşturan Tosyalı, “Çocuklarımızın gülen yüzü en değerli hazinemiz” diyerek, çocukların bayram coşkusunu eğlenceyle taçlandırmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

“Herkes biraz çocuk olsun”

Bu vesiyle, bütün dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Tosyalı Holdin      g Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı ise, “Çocuklarımız bizim herşeyimiz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda biz de çocuklarımızın yüzündeki mutluluğu artırmak için bu sene özel bir etkinlik hazırladık. Büyük küçük herkes Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlasın, herkes biraz çocuk olsun, tüm çocuklar daha da mutlu olsun istiyoruz. Çocuklarımızın, gülen yüzleri en değerli hazinemizdir. Gözlerindeki ışık, umutları ve hayalleri bizlere güç vermektedir” diye konuştu.

“Çocuklarımızın mutluluğu, bizim mutluluğumuz”

Türk masallarının 11 farklı kahramanının dev heykelleri arasında, animasyon gösterileriyle eğlenceye doyan çocukların aileleri ve Tosyalı Holding çalışanları da, çocuklarını mutlu eden ve etkinliğin her detayı ile bizzat ilgilen Tosyalı Ailesi’ne teşekkür ederek, “Masal Park eğlenceli çok güzel bir yer. Çocuklarımız burada çok mutlu oldu, bu yüzden biz de mutlu olduk. Tosyalı Ailesi’ne hem her zaman yanımızda oldukları için, hem de çocuklarımıza kendi bayramlarında yaşattıkları bu güzel günden dolayı çok teşekkür ediyoruz” diyerek, mutluluklarını dile getirdi.

 

Bir cevap yazın