Bu koro ayakta alkışlanır

Kırıkhan Kaymakamlığı, Kırıkhan Belediyesi ve Kırıkhan Kültür ve Sanat Derneği destekleriyle Kırıkhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından  kurum müdürleri ile öğretmenlerden oluşan “Gazella Korosu” yılın ilk konserini verdi.

Hatay’daki dağ ceylanları Gazella’dan aldını alan koro muhteşem performansıyla, dinleyenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Şehit Hurşit Uzel İmam Hatip Ortaokulu Konferans Salonu’nda “GAZELLA GAZELLA” adıyla düzenlenen Türk Halk Müziği konserine Vali Yardımcıları Hasan Özdemir, Hayrettin Baskın, Orhan Aktürk, Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan, kurum müdürleri, kültür ve sanat derneği başkanı ve üyeleri ile vatandaşlar dinledi. Kurum müdürlerinden oluşan saz ekibinin türkü çalarak geceye renk kattığı konserde, 36 kişiden oluşan koro seslendirdikleri türkülerle katılımcılardan tam not aldı.

Kırıkhan İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Cahit Ayazhan, koroda yer almaktan duyduğu memnuniyetini sahnede dile getirirken, koroyu kurma amaçlarının kültürel birlikteliği arttırmak olduğunu söyledi.

 

Bir cevap yazın