Sevdiğiniz yazarlarla buluşmaya hazır olun!

Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Elite Fuarcılık organizasyonluğunda düzenlenen ‘2.Hatay Kitap Fuarı’ 20 Nisan’da kapılarını açıyor.

Akdeniz’in En Büyük Kitap Fuarı olma özelliğine sahip, birbirinden kaliteli yayınevleri ve yazarların katılım sağlayacağı kitap fuarı, HBB fuar alanında 20- 29 Nisan tarihleri arasında Hataylı kitapseverleri ağırlamaya hazırlanıyor.  2. Hatay Kitap Fuarı’nın içeriğinde bir çok söyleşi, konferans, şiir dinletisi, resim sergisi ve 23 Nisan’da çocuklara yönelik kum boyama, zeka oyunları, yüz boyama gibi etkinlikleri yer alacak.

150 yayınevi katılacak

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan fuar organizasyonunda İş Bankası Kültür Yayınları, Yapı Kredi Kültür Yayınları, Can Yayınları, Doğan Yayın Grubu, Everest Yayınları, Epsilon Yayınları, Ephesus Yayınları gibi birbirinden büyük 150 yayınevi katılacak.

Çok yönlü etkinliklere ev sahipliği yapacak olan fuar organizasyonunda, katılımcılar araştırmacı gazeteci yazar Adnan Gerger’in moderatörlüğünde gerçekleştirilecek Hatay konulu söyleşiye de katılabilecek. Kitap fuarının onur konuğu olarak Emre Kongar katılım sağlayacak. Öte yandan Lütfü Akdoğan, Ahmet Selçuk İlkan, Banu Avar, Merdan Yanardağ, İrfan Değirmenci, Canan Tan, Ayşe Kulin, Ataol Behramoğlu, Hasan Ali Toptaş, Kahraman Tazeoğlu, Kemal Hamamcıoğlu, Kaan Murat Yanık, Doğu Yücel, İbrahim Kaboğlu, Ayla Kutlu, Ezgin Kılıç, Pia, Metin Köse, Hanefi Avcı, Alper Canıgüz gibi birbirinden kaliteli yazarların katılım sağlayacağı fuar organizasyonunda ünlü yazarlar imza gününde de kitap sevenleriyle buluşacak.

 

Bir cevap yazın