Şehit aileleri, MHP’ye dert yandı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, kadın kolları ve ülkü ocakları başkanları ile belediye meclis üyeleriyle birlikte, 14-20 Nisan tarihleri arasında kutlanan ‘Şehitler Haftası’ dolayısıyla İskenderun Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti. Şehitlerin emanetleri olan vatan toprakları ile ailelerine sonuna kadar sahip çıkacaklarını belirten MHP’liler, her zaman şehit ve gazi ailelerinin yanında oldukları mesajını verdi.

“Şehitlerimizin emanetlerini koruyacağız”

Şehit ailelerinin, kendileri için çok değerli ve özel bir yeri olduğunu söyleyen MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, “Öncelikle kahraman şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diliyorum. Mekânları cennet olsun. Onların emaneti olan sizler bizler için çok değerlisiniz. Burada çok kutsal bir görevi ifa ediyorsunuz. Sizlerin her zaman arkanızdayız. Sizler için yapılması gereken ne varsa yapmaya hazırız” dedi.

MHP Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya da, bütün şehitleri rahmet ve saygıyla anarken “Şehitlerimizin mekânı gani gani cennet olsun. Hepimizin üzerinde çok büyük hakları var. Bugün bu vatan toprakları üzerinde rahat ve huzurlu uyuyorsak bu onların sayesindedir. Bize düşen en büyük görev, kendi canları ve kanları uğruna emanet ettikleri bu topraklara sahip çıkmak olacaktır” şeklinde konuştu.

Ülkü Ocakları İskenderun Şube Başkanı Bünyamin Saraçoğlu da,  şehit aileleri konusundaki hassasiyetlerini dile getirirken, “Sizler bizlere emanetsiniz. Şehitlerimizin bizlere bıraktığı en değerli varlıklarsınız. Hep yanınızdayız” dedi.

MHP İskenderun Belediye Meclis Üyesi Emir Selim Yazar ise, Şehitler Haftası dolayısıyla gerçekleştirdikleri ziyaretin önemine değinerek, “Bütün şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Ne sizlerin, ne de kahraman şehitlerimizin hakları ödenmez. Bu vatan şehitlerimizin ve siz değerli ailelerinin varlıklarıyla ayakta duruyor. Her zaman sizlerin yanınızdayız. Bunun böyle bilinmesini istiyoruz” dedi.

“Bizlere verilen sözler tutulsun istiyoruz”

Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma Derneği İskenderun Şube Başkanı Fevzi Mercanoğlu da, “MHP İskenderun teşkilatının yapmış olduğu ziyaret bizleri memnun etti. Sağolsunlar her zaman yanımızdalar. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Ama, derneğimizin içerisinde bulunduğu durum tek bir partinin desteğiyle bitmez. Bizlere seçim öncesi çok söz verildi, ama hiç biri tutulmadı. Seçim öncesi derneğimizi ziyarete gelen bazı siyasiler, derneğimizin masraflarını karşılayacakları sözünü verdiler, ancak göreve seçildikten sonra sözlerini tutmadılar.  Madem bu kadar değerliyiz, bizlere verilen sözler tutulsun ve dernek binamız bizlere tahsis edilsin istiyoruz” diyerek, gönderme yaptı.

 

Bir cevap yazın