Kadınlar bu haberi kaçırmayın!

İskenderun’da doğal ve sağlıklı yaşamın yeni adresi Simi Plates, görkemli bir törenle hizmete girdi. Son zamanların en trend kilo verme yöntemleri arasında yer alan plates sporu ile doğal ürünlerden oluşan mutfağını birleştirip, bambaşka bir konseptle İskenderunlular’a hizmet verecek olan Simi Plates, plates tutkunlarını tek çatı altında toplama konusunda oldukça iddialı.

İşletmeciliğini Sinem Miçoğulları’nın yaptığı Simi Plates’te, plates eğitmenliğini İpek Uyar Şenel, fizyoterapistliğini Gizem Geçkalan, butik mutfak ve diyet ürünlerin belirlenmesinin sorumluluğunu diyetisyen Beste Demireli ve uzman şef aşçılığını da Feride Uyar üstlendi.

“Başarı için sabır şart”

Simi Plates’in açılış kurdelesini İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in kestiği törene, Deniz Ticaret Odası Başkanı Kemal Kutlu, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Beyazıt Bestami Bilgili ve davetliler katıldı.

İskenderun’da bu tür merkezlerin sayılarının artmasından dolayı memnun olduğunu söyleyen Başkan Seyfi Dingil, bu tür işletmelerin hayatlarını sürdürebilmesi için sabır, kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti gerektiğini belirtirken, böyle bir salonu İskenderun’a kazandıran girişimcileri kutladı.

İskenderun’da bir ilk

Merkezle ilgili bilgiler veren Sinem Miçoğulları, İskenderun’da ilk kez plates ve doğal ürünlerin bir arada olduğu bir merkez açıldığını belirterek, “Plates salonumuzdan hizmet alacak olanlar fizyoterapistimiz Gizem Geçkalan ve eğitmenimiz İpek Uyar Şenel gözetiminde çalışacaklar ve almaları gereken gıdaları diyetisyenimiz Beste Demireli’nin tavsiyeleriyle belirleyecekler. Yani platesten de, gıdalardan da uzmanların gözetiminde faydalanacaklar. İskenderunlular’a çok değişik ve farklı bir hizmet sunmak istedik. Bunun için de iki katlı olan merkezimizde platesin yanısıra organik ürünlere de yer verdik. Meyve sularımız organik. Sütümüz katkısız şekilde geliyor ve aynı şekilde değerlendirilerek, üretimde kullanılıyor. Pastalarımız, çöreklerimiz, kuru pastalarımız ve sayamayacağımız yüzlerce çeşit ürünümüz de tamamen organik şekilde üretilecek ve İskenderunlular’ın hizmetine sunulacak” diyerek, konuklarına açılışa özel olarak hazırlanan gıdalardan ikram etti.

 

 

Bir cevap yazın