Haydi Hatay, O sene bu sene olsun

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Tıp Fakültesi Göğüs Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Tülin Durgun Yetim, şehrimizin 2. Lig’deki tek temsilcisi Hatayspor için destek çağrısı yaptı. Liderlik şarkıları söyleyen takımın, çok önemli bir avantaj yakaladığını ve bu fırsatın çok iyi değerlendirilmesi gerektiğine dikkati çeken Durgun, Hatayspor’un siyaset üstü bir kurum olduğunu belirterek, sporun birleştirici kapsamında, herkesi bordo – beyazlı renklerin etrafında kenetlenmeye davet etti.

Hatayspor’un 50. kuruluş yıldönümünde yaşayacağı şampiyonluğun çok anlamlı olacağını belirten Doç. Dr. Tülin Durgun Yetim, “Hatayspor ile iftihar ediyoruz. Hem kentimizi en iyi şekilde tanıtıyor, hem de temsil ediyor. Şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj yakalaması ve grubunda son 4 haftaya da lider olarak girmesi büyük bir başarıdır. Önemli olan bundan sonraki süreci lider olarak tamamlayıp şampiyon olmaktır. Hatay halkı bunu hak ediyor ve sabırsızlıkla bu başarıyı bekliyor. Ama tüm Hataylıların elbirliği yaparak, herkes taşın altına elini koymalıdır. Takımımızı geride kalan son 4 maçta destekleyerek yalnız bırakmayalım. Bende üzerime ne düşüyorsa yapmaya hazırım. Bir Hataylı olarak bu sezon 5O sebe o sene, bu sene0. kuruluş yıldönümümüzde şampiyonluk sevinci yaşamak istiyoruz. İnşallah sahamızda oynayacağımız ilk maçta takımımızı ailece desteklemeye geleceğiz. Takımımıza İnegölspor deplasmanında başarılar diliyorum” dedi.

Doç. Dr. Tülin Durgun Yetim, Hatayspor’un siyaset üstü bir kurum olduğunu belirterek, “Spor her zaman insanları birleştirici unsur ve faktör olmuştur. Hangi siyasi görüşten olursanız olun, hangi dine inanırsanız inanın, gönül verdiğiniz renklerin etrafında buluşur ve tek vücut olursunuz. Hatayspor’da bu şehrin güzel insanlarını bir araya getiren güzide bir kulübümüzdür” diyerek, borda-beyazlı takımın şampiyon olacağına yürekten inandığını ifade etti.

 

Bir cevap yazın