Kırıkhan’da başkan olacak ve…

Hatay genelinde yapılan Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinin büyük çoğunluğu tamamlanırken, Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı yarışında ipi göğüslemeye hazırlanan Mustafa Kemal Durgun, Kırıkhan ve Hassa ekonomilerini ilgilendirecek olan çok önemli mesajlar verdi. Başkanlık yarışında üyelerin büyük desteğini gören Durgun’a, ‘Başkan olacak’ gözüyle bakılırken, Kırıkhan ekonomisi için büyük kazanım olacağı söyleniyor.

‘Sen Kazan, Bölgem ve Ülkem Kazansın’

Adaylığını açıklarken asıl amaçlarının; Kırıkhan ve Hassa ekonomisini ticaret, bilgi, iş ahlakı etkileşimine dayalı olarak büyüme, kalkınma ve gelişiminin sağlandığı, öncü ve güçlü bir sivil toplum kuruluşu yaratmak olduğunu belirten Durgun, “İş ilişkilerimizde dürüstlüğü, güveni, disiplini mesleki ahlak ve dayanışmayı hâkim kılmak üzere yola çıktık. Ekip arkadaşlarımızla birlikte; yasal görevlerin yanında, girişimci bireylere bölgemizin ekonomik, sosyal ve kültürel sorunları karşısında ‘Biz’ duygusundan hareketle ‘Sen Kazan, Bölgem ve Ülkem Kazansın’ anlayışının kazandırılmasını misyon olarak seçmiş bulunmaktayız” dedi.

İşsizlikle mücadele kararlılığı var

“Ekonominin lokomotifi olan Ticaret ve Sanayi Odaları, görev ve yetki alanları geniş olduğundan gerek ekonomik refah seviyesi, gerekse işsizlikle mücadelede çok etkin rol almalıdır” düşüncesi çerçevesinde önemli projeleri hayata geçireceklerini dile getiren Mustafa Kemal Durgun, açıklamasını şöyle sürdürdü:

 

Bu projeler Kırıkhan’ı uçurur

“Bu çerçevede Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve çevremizdeki büyük Odalarla işbirliği içerisinde hızlı ve olumlu çalışmalarla ekonomik kazanımları Kırıkhan’a getireceğiz.

Deneyimli ve tecrübeli arkadaşlarımızla yola çıktık ve bu işi en iyi şekilde başaracağımızdan eminiz. Yılda en az iki defa meslek gruplarını biraraya getirip, mesleki sorunlar için hep birlikte çözüm yolları üreteceğiz.

Kırıkhan’ın ekonomisine ve gelişmesine büyük katkı sağlayacağına kesin gözle bakılan Organize Sanayi Bölgesi’nin bir an önce faaliyete geçirilmesi öncelikli hedeflerimiz arasındadır. Özellikle vurguluyoruz ki; burada yer tahsisi yapılırken önceliğimiz Oda üyelerimiz olacaktır.

Odamızın üyelerimizi daha iyi hizmet verebilecekleri, ayrıca sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri yeni bir hizmet binasına kavuşturacağız. Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası’nda geçmişte hizmet vermiş tüm başkan ve üyelerine de teşekkür ediyoruz. Asıl amacımız ve düşüncemiz; Kırıkhan’a hizmet olup, bu konuda 14 Nisan günü Şahin Düğün Salonu’nda yapılacak seçimde oylarınızı ve desteklerinizi bekliyoruz.”

Mustafa Kemal Durgun kimdir?

1974 yılında Kırıkhan’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Kırıkhan’da tamamladı. Cumhuriyet Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi’ni bitirdi. 20 yılı aşkın süredir aile şirketini yönetiyor.

 

 

Bir cevap yazın