Bu ziyaret Meleklere ‘Uğur’lu gelecek

Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları’nı ziyaret ederek, öğrencilerle söyleşi gerçekleştirdi. Bilyoner.com’un son maçında 14 Nisan Cumartesi günü saat:14.00’te kendi evinde konuk edeceği lider Yakın Doğu Üniversitesi maçı öncesi öğrencilerle moral depolayan Hatay’ın meleklerini okul girişinde çiçeklerle karşılandı.

Okulun konferans salonunda okul öğrencileri ile söyleşi yapan, sporun ve sporcu olmanın önemini anlatan başarılı basketbolcular, Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları öğrencilerinin sordukları soruları da tek tek yanıtladı.

Basketbolcuları pür dikkat dinleyen öğrencilerle okul bahçesinde basketbol oynayan Hatay’ın Melekleri, sempatik ve güleryüzlü tavırlarıyla gönülleri fethederken, öğrencilerle bol bol fotoğraf çektirdi. Okul yönetimi, Avrupa’da ve Türkiye’deki başarılarıyla Hatay’ı tanıtan kadın basketbolcuları ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirirken, hafta sonu oynanacak olan kritik maçta sporculara başarılar diledi.

Hatay’ın Melekleri de hedeflerinin liderle aralarındaki bir puan farkı kapatıp sezonu şampiyon kapatmak olduğunu dile getirirken, öğrencilerle bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

 

Bir cevap yazın