‘Şehrim 2023’ için ne düşünüyor?

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Başkent Ankara’dan yolcu edilen ve birçok il merkezinde konuşlanan “Şehrim 2023 Otobüsü” İskenderun’da vatandaşlarla buluştu. Atatürk Anıt Alanı’nda konuşlanan otobüsü, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili ve çok sayıda vatandaş ziyaret etti.

Otobüs ile vatandaşların nasıl bir şehir ve çevrede yaşamak istediklerinin sorulduğunu belirten Başkan Seyfi Dingil, Ak Parti’nin ortak akıl ve istişareye verdiği öneme değindi.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Ak Parti 2023 otobüsü şehrin kimliğini, geleceğini, tasarımları İskenderun Halkı’na soracak. Proje kapsamında ortak geleceğimiz olan şehirlerimizin mevcut durum analizlerini, şehrin dinamikleri ile ortaya çıkararak, kimlikli şehirler özgünlüğüne ulaştırmak amacıyla ortak aklın ortaya koyacağı bir çalışma modeli hayata geçirilecek” dedi.

‘Şehrim 2023′ vizyonu ile insanların hayallerini ve düşüncelerini kâğıda dökeceğini kaydeden Başkan Seyfi Dingil, “2023’te İskenderunlular neyi hayal ediyor, neyi arzu ediyor şeklindeki fikirleri toplanacak ve elde edilen veriler değerlendirilmeye alınacak. Bu veriler, biz yerel yöneticilere de katkı sunacak. Bu projeden dolayı başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere tüm ilgili arkadaşlara teşekkür ediyorum. Samimi duygularla vatandaşın 2023 için ne düşüneceğini öğreneceğiz” dedi.

 

 

Bir cevap yazın