İskenderun Polisi esnafla iç içe

İskenderun Esnaf Oda Başkanları, Hatay Esnaf Odaları Birliği (HESOB) İkinci Başkanı Uğur Fırat ile birlikte, Türk Polis Teşkilatı’nın 173. Yıldönümü dolayısıyla İskenderun Emniyet Müdürü Zeki Balcı’yı ziyaret etti. Polis Haftası dolayısıyla Müdür Balcı’ya çiçek takdim eden esnaf oda başkanları, İskenderun’daki polis- vatandaş- esnaf arasındaki dayanışmaya dikkat çekerek, her zaman polis teşkilatının yanında olduklarını dile getirdi.

Oda başkanları adına kısa bir konuşma yapan HESOB İkinci Başkanı Uğur Fırat “Türk Polis Teşkilatı tam 173 yıldır vatanı ve milleti için hizmet veriyor. Bayrak, vatan ve millet uğruna teşkilat mensuplarımız pek çok şehit verdi. Onları rahmet ve minnetle anıyoruz. Malulen emekli polislerimize şükranlarımızı iletiyoruz. Emekli olan polislerimize sevgi ve saygılarımızı yolluyoruz. Halen görev başında olan polislerimize kolaylıklar ve başarılar diliyoruz. Zeki Balcı müdürümüzün yönetimindeki tüm polislerimizi, bekçilerimizi yanımızda görüyoruz. Özetle polis bizim yanımızda, biz de esnaf odaları olarak polislerimizin yanındayız. Daha nice teşkilat yıldönümlerini beraberce kutlamayı diliyoruz” dedi.

Kutlama ziyaretine teşekkür eden İskenderun Emniyet Müdürü Zeki Balcı da, “Gece gündüz vatandaşımızın can ve mal güvenliği için görev başındayız. Bundan sonra da Türk Polis Teşkilatı üzerine düşen görev ve sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmeye devam edecektir” dedi.

 

Bir cevap yazın