İskenderun ‘Efsane Başkan’la buluşuyor

Türkiye’nin en başarılı belediye başkanlarından, İzmir Karşıyaka İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, okul açılışına katılmak için bugün İskenderun’a geliyor. Belediye yönetimindeki başarısını CHP’ye borçlu olduğunu söyleyerek, partinin önemine özellikle vurgu yapan ve takdir edilen Başkan Akpınar, İskenderun’u da çok seven bir isim.

İşadamı Nuri Üysen tarafından yaptırılan ve Milli Eğitim’e bağışlanan Nuri Üysen Ortaokulu’nun bugün yapılacak açılışına katılacak olan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın, CHP İskenderun İlçe Yönetimini de ziyaret etmesi bekleniyor. Okulun açılışına Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Hatay Valisi Erdal Ata, milletvekilleri ile kamu kurum ve kuruluş temsilcileri de katılacak.

Karşıyaka’nın çok sevilen Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, belediyeciliğe getirdiği çağdaş ve halkçı yaklaşımla oy oranının zirveye taşıdı. Başkan Akpınar, özellikle, “Partiyi ikinci plana atan belediye başkanları şov yapıyor. Kendilerine çok güveniyorlarsa bağımsız girsinler” görüşünü yürekli olarak dile getiren yönetici olarak yüreklere kazındı.

 

 

Bir cevap yazın