Hatay’da açılış bereketi; 2 okul, bir fuar

Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Hatay İnşaatçılar ve Boyacılar Esnaf Odası tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Hatay Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı açılış töreninin ardından kapılarını ziyaretçilere açtı.

Törene HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, ATB Meclis Başkanı Veliş Bahadırlı, HASİAD Başkanı Gökhan Alkan, STK temsilcileri ve firma yetkilileri katılım gösterdi.

“Fuarlar ekonominin vazgeçilmezidir”

Hatay İnşaatçılar ve Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Alakuş, İş dünyası için alternatifler üretmeye devam ettikleri belirterek, “Bu fuarlarda iş yaratmak için de önemli bir platform görevi görüyoruz. Fuarlar ekonominin vazgeçilmezlerinden biridir. Fuarın gerçekleştirilmesinde emeği geçen HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür ediyor, fuarların Hatay için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” derken, fuarda 60 katılımcı firma olduğunu belirtti.

“Bir olmak zorundayız”

Hatay’da birlikteliğe ihtiyaç duyulduğunu belirten Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş da, “Oda başkanlarımız, siyasi parti temsilcilerimiz, Hatay’ın dinamikleri olarak hepimiz bir olmak durumundayız. HBB olarak bütün organizasyonların yanında olmanın gayreti içerisindeyiz. Bu yıl ikincisini gerçekleştirdiğimiz 2. Hatay Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı’na emek veren iş dünyasına ve oda başkanlarına verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. 11-15 Nisan tarihleri arasında açık kalacak olan 2.Hatay Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı’na tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz. Bu fuarın ekonomimizin canlanması noktasında önemli katkılar sağlamasını diliyorum” dedi.

Yapılan konuşmalarının ardından protokol üyelerinin katılımıyla 2. Hatay Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı’nın açılış kurdelesi kesildi.

Bir cevap yazın