CHP Hatay’da Kılıçdaroğlu hazırlığı

CHP Hatay İl Başkanı Servet Mullaoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun toplu açılış töreni için Hatay’a geleceği ziyaretin hazırlıkları için partinin tüm dinamikleriyle ayrı ayrı toplantı yaptı. İl Yönetimi, CHP’li ilçe başkanları, kadın kolları yönetimi ve gençlik kollarıyla bir araya gelen Mullaoğlu, hazırlıkların eksiksiz bir şekilde tamamlanması için de görev dağılımı yaptı.

Kılıçdaroğlu’nun cumartesi günü saat 16:30’da Antakya Köprü başında Hatay Büyükşehir Belediyesi ve CHP’li ilçe belediyelerinin yapmış olduğu hizmetlerin tek noktadan açılışını gerçekleştireceği törenin coşkulu bir mitinge dönüşeceğini söyleyen Mullaoğlu, ‘Barışın ne olduğunu en iyi bilen bütün Hatay halkını mitingimize bekliyoruz’ dedi.

Hatay Halkı’nı mitinge davet eden Servet Mullaoğlu, “Ortadoğu’da savaş seslerinin çıktığı bu dönemde, barışın simgesi olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumartesi günü Hatay’da konuk edeceğiz. Sayın Kılıçdaroğlu, Antakya köprü başında, Büyükşehir Belediyesi’nin önünde saat 16:00’da halka hitap edecek ve İlçe Belediyelerimiz ile Büyükşehir Belediyemizin yaptığı hizmetlerin açılışını gerçekleştirecektir. Binlerce yıldır, onlarca medeniyetin kaynaştığı ve kardeş olduğu bu topraklardan bütün dünyaya ‘’BARIŞ’’ diye haykıracağız. Sesimizin birbirine karışarak çok güçlü bir şekilde çıkması için barışın ne olduğunu en iyi bilen bütün Hatay halkını mitingimize bekliyoruz” dedi.

Bir cevap yazın