İskenderun, polisiyle tek yürek

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 173’üncü kuruluş yıl dönümü kutlamaları kapsamında Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

Yağışlı havaya rağmen Polis Teşkilatı’nı bu anlamlı günde esnaf oda başkanları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, basın mensuplerı  ve vatandaşlar da  yalnız bırakmadı.

Miniklerden şiirli kutlama

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz vatan uğruna şehit olan şehit polislerin anısına bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

İlçe Emniyet Müdürü Balcı, daha sonra tebrikleri makamında kabul etti. Minik öğrencilerin de İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ettiği kutlamalarda, polis amcalarının günlerini kutlayan öğrenciler çiçek takdiminde bulunarak, günün anlam ve önemine uygun olarak şiirler okudu.

“10 Nisan’ı nefes aldıkça kutlayacağız”

İskenderun’da görev yapan polisler başta olmak üzere, ülke genelindeki Türk Polis Teşkilatı mensuplarının gününü kutlayan İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı,  “Türk Emniyet Teşkilatımızın kuruluş yıldönümünü nefes aldıkça kutlayacağız. Vatanımız ve milletimizin huzuru için gece gündüz demeden polis memuru arkadaşlarımızla birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Ben şahsımda gece gündüz demeden birlikte mesai yaptığım tüm arkadaşlarım ve tüm emniyet teşkilatımızda görev yapan arkadaşlarımızın bu özel gününü kutluyorum” dedi.

 

Bir cevap yazın