Bunun adına ‘Son model’ eğitim derler

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Merkezi tarafından hazırlanan yeni program kapsamında Hatay’a ‘yönetici eğitimi’ vermek amacıyla gelen CHP Parti Meclis(PM) Üyesi ve Parti Okulu Usta Eğitmeni Yıldırım Kaya, il ve ilçe örgütlerinin yöneticilerine sandık örgütlenmesi eğitimi verdi.

CHP Hatay İl Başkanı Servet Mullaoğlu ile 15 ilçenin CHP’li ilçe başkanları ve Parti Okulu Eğitmenlerinin katıldığı eğitimde PM Üyesi Kaya, 2019 seçimleri için CHP’nin izleyeceği yol haritasını ve bu süreçte yöneticilerin neler yapması gerektiğini anlattı.

Türkiye’nin nasıl olması gerektiğinin yanıtının Hatay’da olduğunu ve bu nedenle Hatay’ı çok önemsediklerini söyleyen Yıldırım Kaya, “Hedefimiz, 2019’da hepimiz için önemli olan demokrasiye ve parlamenter sistemi tekrar güçlü kılacak bir iradeyi ortaya koyup, bu süreçte örgütsel anlamda tüm eksiklikleri hızlı bir şekilde tamamlayıp yolumuza devam etmektir. Hatay’dan tüm Türkiye’ye ulaşacağız ve sorunları çözen bir iktidar olarak devam edeceğiz. Vatandaşların, ‘Hırsızlar, oyları çalacaklar mı?’ şeklinde kaygısı var. Hırsızdan her zaman korkmak gerekir ama biz tedbirlerimizi alarak sorunlara çözüm üreteceğiz. Yurttaşlarımız kaygılanmasın, vatandaşımızın oyunu namusumuz gibi koruyacağız. 1 Mayıs’a kadar 81 il ve 950 ilçede parti içi eğitimlerimizi tamamlayacağız. Unutmasınlar ki; ne bu ülkenin kadınları ne de bu Cumhuriyet’i kuranlar asla ve asla Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği yoldan uzaklaşmayacaklar ve buna asla izin vermeyeceklerdir. Hiç kimsenin Türk kadınının başarısını gölgelemeye hakkı yok, haddi de yok. Kurtuluş Savaşı’nın mimarı kadınlardır. Bu ülkenin gelecek mimarı da kadınlar olacaktır. 2019 seçimlerindeki başarımız Türkiye’ye örnek olacak. Yerel seçim, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçiminde iktidar bizi bekliyor” dedi.

 

Bir cevap yazın