Hatay’da tam da diyalog zamanı

CHP Hatay İl Başkanı Servet Mullaoğlu, yönetim kurulu ile birlikte, 6’ncı olağan kongresini tamamlayan Ak Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler’e tebrik ziyareti gerçekleştirdi. Hatay’da partiler arasındaki diyalogu önemsediği belirten Mullaoğlu’nun bu söylemini destekleyen nitelikteki ziyaretinde, birlik ve beraberlik vurgusu ön plana çıktı.

Farklı partilerde olmalarına rağmen siyasi parti temsilcilerinin Hatay’a ve Hataylılara hizmet etme paydasında buluştuğuna dikkat çekilen buluşmada, il başkanları Mullaoğlu ve Güler arasındaki samimi diyalog dikkat çekti.

Ak Parti İl Başkanı İbrahim Güler’e görevinde başarılar dileyen CHP Hatay İl Başkanı Servet Mullaoğlu, Hatay il genelinde siyasi partiler arasındaki hoşgörü tablosunun ve diyaloğun sürmesini temenni etti.

Gerçekleşen ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Ak Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler de, kendilerini ziyarete gelen CHP Hatay İl Başkanı Servet Mullaoğlu ve yönetimine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Hatay hakkında istişarede bulundu.

 

Bir cevap yazın