Biri gitti, biri geldi…

İstifa eden Cem Karpuz’dan boşalan CHP İskenderun Gençlik Kolları Başkanlığı’na, genel merkez tarafından Hurşit Mursaloğlu atandı. CHP İskenderun Gençlik Kolları Yönetimi’nde uzun süredir başarıyla görev yapan ve partide aktif kimliğiyle dikkat çeken Mursaloğlu, önceki dönem Başkanı Cem Karpuz’a emeklerinden dolayı teşekkür ederek, “Bizler için çok değerli başkanımıza birlikteliğimizin süreceğini ve her zaman omuz omuza mücadele içinde olduğumuzu belirtir, bundan sonraki hayatında başarılar dileriz” dedi.

CHP’nin 4’üncü kurultayında Mustafa Kemal Atatürk tarafından belirtilen, ‘Ulusa hizmet yolunda bütün varlığımızla çalışmak, parti üyelerinin bozulmaz andıdır’ ilkesine sahip çıkarak, sokak sokak çalışacakları sözünü veren Hurşit Mursaloğlu, “Hedefimiz laik ve çağdaş cumhuriyete hizmet edip, 2019 sürecinde yerelden genele iktidar olmaktır. Bu yolda kimseyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden herkese kucak açarak ve millete hizmet etmek için bu onurlu göreve getirildik” mesajı verdi.

Göreve getirilmesinde desteklerini esirgemeyen ilçe ve il yöneticilerinin yanısıra, parti büyüklerini mahcup etmeyeceklerinin de sözünü veren CHP İskenderun Gençlik Kolları Başkanı Hurşit Mursaloğlu, tüm yönetimdeki arkadaşlarıyla birlikte aynı ruh ve kararlılıkla yollarına devam edeceklerini vurguladı.

Yeni yönetim şu isimlerden oluştu; Mehmet Yalçın, Özge Çankaya, Fırat Çıkan, Sercan Gönüllü, Baran Ok, Ümit Yanmış, Sinem Şişli, Murat Demir, Alkan Köybaşı, Mustafa Mil, Mehmet Oral, Taylan Çiçek, Hasan Tunç, Ece Melis Demir.

Bir cevap yazın