Teşekkür belgelerinde vatan sevgileri var

Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran, Zeytin Dalı Harekatı’nda Mehmetçiğin ihtiyaç duyduğu iki adet 4×4 arazi aracının alımında maddi destekleri olan Kırıkhanlı iş adamlarına teşekkür belgelerini törenle takdim etti. Kara Kuvvetleri 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı tarafından Kırıkhan Kaymakamlığı’nda düzenlenen törene Kaymakam Erkayıran’ın yanısıra Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Albay Ragıp Taygan ve işadamları katıldı.

Kaymakam Erkayıran, Kara Kuvvetleri Komutanlığı 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı tarafından üzerinde “Yapmış olduğunuz katkılardan dolayı teşekkür ederiz” yazılı teşekkür belgelerini işadamlarına tek tek dağıttı.

Ülkemizin Suriye sınırında beliren terör odaklı yapılanmaları engellemek ve yurt güvenliğini sağlamak maksadıyla gerçekleşen Zeytin Dalı Harekâtı’nın başarılı olması için canlarını esirgemeden mücadele eden Kahraman Mehmetçiğe yapılan desteğin önemine değinilen törende ayrıca, ordu-millet dayanışmasının en güzel örneğini sergileyen ve her kesimden yapılan desteklere işadamlarının sunduğu katkının da önemine vurgu yapıldı.

 

 

Bir cevap yazın