Sessiz ama çok anlamlı ziyaret

İskenderun İşitme Engelliler Dernek Başkanı Mehmet Çörtük ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk’e nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ziyarette Derneğin 2. Başkanı Sabahattin Kaymaz, Tercüman Zeynep Oğuz ve işitme engelli vatandaşlar katıldı.

Tercüman aracılığıyla işitme engelliler olarak yaşadıkları zorluklardan bahseden İşitme Engelliler Dernek Başkanı Mehmet Çörtük, “Sayın Kaymakamımız Recep Soytürk’e derneğimize ve engelli vatandaşlarımıza maddi ve manevi desteği bizleri mutlu ettiği gibi, aynı zamanda da onurlandırdı. Bu nedenle kendisine canı gönülden teşekkür ediyoruz” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk ise, “Engelli vatandaşlarımızın toplumsal hayata uyum sağlamaları sürecinde pozitif ayrımcılıkla her zaman onların yanındayız. Olmaya da devam edeceğiz” diyerek, dernek yöneticilerine hassasiyetlerinden dolayı teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından İşitme Engelliler Derneği tarafından hazırlanan Teşekkür Belgesini İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk’e takdim eden Başkan Mehmet Çörtük ve 2. Başkan Sabahattin Kaymaz ile yönetim kurulu üyeleri günün anısına fotoğraf çektirdi.

Bir cevap yazın