Kim bu melekleri durdurabilir?

Salon: Antakya

Hakemler: Sinem Tetik, Önder Yılmaz, Mehmet Onur Sönmez

Hatay Büyükşehir Belediyespor: Özge Yavaş 11, Paris 16, Mitchell 5, Snytsina 22, Hülya Çoklar 8, Devran Tanaçan 4, Bahar Öztürk 4, Merve Aydın 2, Ben Abdelkader 15

Mersin Büyükşehir Belediyespor: Asena Yalçın 13, Deniz Çolakoğlu 5, Gajic 4, Gülşah Duman, Putnina 17, Dürdane Gülşah Gümüşay 13, Hartley 13, Melike Tuğba Oral, Thomas 11

Türkiye Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nde şampiyonluğa adım adım giden Hatay Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı, bugün oynanan karşılaşmada Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni 87-76 yenerek yoluna emin adımlarla ilerledi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ve Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman’ın da izlediği karşılaşmanın ilk dakikalarında bocalayan Hatay’ın Melekleri, kısa sürede toparlanarak 4 periyot boyunca karşılaşmayı önde götürdü. Taraftarların yoğun tezahüratlarıyla şenlik havasına bürünen Antakya Kapalı Spor Salonu’nda tam bir basketbol şovu sergileyen HBB’li basketbolcular, hem Türkiye’de, hem de Avrupa’da zirve yarışını bileklerinin gücüyle kazandıklarını ortaya koydu.

Attığı 22 sayıyla Katsiaryna Snytsina’nın adeta devleştiği karşılaşma boyunca, Courtney Paris 16, Hind Ben Abdelkader 15 ve Özge Yavaş da 11 sayıyla en skorer oyuncular oldu. Mersin Büyükşehir Belediyespor’un kazanma çabaları sonuç vermezken, Aija Putnina 17 sayıyla takımın en iyisiydi.

Bir cevap yazın