Bu sergi başka sergi

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) İskenderun Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Sosyal Sorumluluk Projeleri Programı kapsamında, kendi okullarını tanıtmak için okulun teknoversite vizyonunu İskenderun Primemall AVM Sanat Galerisi’ne taşıdı.

İSTE İskenderun Meslek Yüksekokulu Tanıtım Programı açılışına İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, İSTE İskenderun Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Selçuk Mıstıkoğlu, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Engelsiz İskenderun Derneği Başkanı Feray Dingil ile öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, İSTE’nin tanınırlığına verdikleri destek için Primemall AVM yetkililerine teşekkür ederek, “İskenderun Meslek Yüksekokulu Türkiye’de tanınan ve çok kadim bir okuldur. Mezunlarımız çok yüksek oranda piyasa tarafından tercih ediliyor. Meslek Yüksekokullarımızın altyapısının ve öğretim elemanı kadrosunun güçlü olduğunu belirtmek İSTE’rim. Meslek Yüksekokullarımızı bu düzeye getiren, bu etkinliği düzenleyen müdürlerimize, öğretim elemanlarımıza ve tüm idari personelimize teşekkür ediyorum” dedi.

İSTE İskenderun Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Ebru ÇAKIR’ın koordinasyonu ile yapılan Tanıtım Programına, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. İSTE öğrencileri, Sosyal Sorumluluk Projeleri programı kapsamında yaptıkları etkinlikleri ziyaretçilere tanıtma fırsattı buldu.

Sergilenen bilimsel ve teknolojik projelerin yanı sıra, ebru sanatı etkinliği, mandala etkinliği ve çocuk ziyaretçilere balon etkinliklerinin yapıldığı Tanıtım Programı’nda eğlenceli anlar yaşandı. Programa gelen ziyaretçiler İSTE Ziyaretçi Anı Defteri’ne Üniversite ve İskenderun Meslek Yüksekokulu hakkındaki düşüncelerini yazdı.

Bir cevap yazın