Mehmet Durgun, Hatay’da baştacı

Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu(HSYK) Üyeliği görevini başarıyla tamamladıktan sonra Yargıtay üyeliğine geçen Mehmet Durgun’a Hatay ziyaretinde tam bir sevgi seli yaşandı. Zeytindalı Harekâtı’na destek amacıyla Hatay’a gelen HSK üyeleri, Yargıda Birlik Derneği Başkanı Birol Kırılmaz ve bir grup üst yargı üyeleriyle birlikte Hatay’da bir dizi ziyaretlerde bulunan Mehmet Durgun, milli konulardaki hassasiyetini bir kez daha ortaya koydu.

Afrin’de destan yazan Mehmetçik için Hatay’da bulunan heyet, yargıda görev yapan meslektaşlarıyla da biraraya geldi. Hatay Valisi Erdal Ata, Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran, Kumlu Kaymakamı Adnan Karaosmanoğlu, Hassa Kaymakamı Yusuf Turan, Kırıkhan Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Kapağan’ı ziyaret eden heyet üyeleri, gündemle ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

Hatay’da çok sevilen ve dürüst kişiliğiyle takdir edilen Yargıtay Üyesi Mehmet Durgun, gittiği her yerde baştacı edildi. Türkiye’de yargı camiasının FETÖ yapılanmasından temizlenmesinde hayati bir görev yapan Yargıda Birlik Derneği Başkanı Birol Kırılmaz da alkışları hak eden isimlerden biri olarak alkışlandı.

Hassa Savcısı Mustafa Yaşar’ın nikâhına da katılan ve genç çiftin nikâh şahitliğini yapan Mehmet Durgun, yargıda görev yapan tüm meslektaşlarını ve Zeytindalı Harekâtı’nda üstün gayret sarf eden tüm kamu görevlilerini kutladı.

Türk Ordusu’nun tarih boyunca destan yazdığını ve yazmaya da devam ettiğini vurgulayan Mehmet Durgun, “Türk Milleti olarak, Mehmetçiği asla yalnız bırakmayız. Hataylı hemşerilerimin harekât boyunca sergiledikleri candan desteklerini görmek bizleri duygulandırdı. Allah, ordumuzu hep muzaffer etsin” dedi.

 

Bir cevap yazın