Kaymakam Aydın, evlatları gibi

Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, “18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası” dolayısıyla Sebati Günenç Ortaokulu işbirliğiyle hazırladığı programda Belenli yaşlıların sevgi seliyle karşılaştı. Devletin şefkatli elini vatandaşa uzatan ve samimi tavırlarıyla takdir edilen Kaymakam Aydın,  konuklarıyla tek tek ilgilenerek istekleri veya ihtiyaçları olup olmadığını sordu, gönülleri fethetti.

Belen Seyir Terası’nda dün ile bugün arasında köprü kuran yaşlılar için düzenlenen etkinliğe Kaymakam Aydın’ın yanısıra Belediye Başkanı Adnan Vurucu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Şahan, Sebati Günenç Ortaokulu Müdürü Erdal Ayvazoğlu, Okul Aile Birliği üyeleri, öğretmenler, öğrenciler ve Belen merkez mahallelerden davet edilen yaşlılar katıldı.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve şehit Mehmetçikler anısına bir dakikalık saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan etkinliğin açılış konuşmasını Belen İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Şahan yaptı.

“Baştacımızsınız”

Yaşlılar Haftası münasebetiyle ulu çınarlarını bir araya topladıklarını söyleyen Şahan, “‘Büyüğe saygısı olmayanın küçüğe sevgisi olmaz’ düsturundan yola çıkarak, bugün sizlerle burada hoş sohbet edelim diye düşündük. Gönül ne çay ister, ne kahve, gönül muhabbet ister. Sizler bizim başımızın tacısınız” dedi.

“Sizlerle, geleceğe güvenle bakıyoruz”

Geleceğe güvenle bakmamızı sağlayan değerli büyüklerin haftasını kutlayan Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın ise, “Yaşlanan ama ihtiyarlamayan değerli büyüklerimiz, Kaymakamlığımızca düzenlenen etkinliğimize hoş geldiniz. Sizlerle bir araya gelelim hasbihal edelim ve bu vesile ile bir sıkıntınız varsa, notlarımızı alalım, Kaymakamlık ve Belediye olarak sorunlarınıza birlikte çözüm bulalım istedik. Bizleri kırmayıp buraya kadar geldiğinizden dolayı hepinize teşekkür eder, programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından kutlama programı; öğrencilerden oluşan koronun müzik dinletisi, öğle yemeği ikramı ve günün anısına çektirilen fotoğrafların takdimi ile sona erdi.

 

Bir cevap yazın