CHP’li Kadınlar, şiddete ve tacize karşı sahada

CHP İskenderun Kadın Kolları, çocuk istismarı ve kadına karşı  şiddet ile ilgili toplumda farkındalık yaratmak ve son yıllarda artan bu tür olaylara tepki göstermek amacıyla harekete geçti.

Başkanları Muhsine Korkmaz önderliğinde, İskenderun’daki tüm caddelere, ara sokaklara ve duraklara üzerinde ‘ Sen Susma, Sessiz Kalma’, ‘Kadına şiddete son’ yazılı afiş ve broşürleri asan CHP’li kadınlar, tacize, tecavüze ve şiddete karşı mücadeleye sonuna kadar büyük bir kararlılıkla devam edeceklerini dile getirdi.

“Bir kişiye ulaşmak bile önemli”

Üyeleriyle birlikte çalışmalarını Karayılan ve Denizciler’de sürdüren CHP İskenderun Kadın Kolları Başkanı Muhsine Korkmaz, ay sonuna kadar İskenderun’un tamamına asacakları afişlerle farkındalık yaratacaklarını belirterek, “Çocuk istismarı ve Kadına şiddet’ konularıyla ilgili afişlerimizi ay sonuna kadar İskenderun’un bütün mahallelerine yapıştıracağız. 8 Mart’ta düzenlediğimiz panelden sonra, kadın kolları yönetimimizle birlikte aldığımız kararı uygulamaya geçiriyoruz. Hatay Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yürüttüğümüz bu etkinliğimizle hem vatandaşlarımızı bilinçlendirmeyi, hem de farkındalık yaratmayı amaçlıyoruz. Bu konularda bir kişiye ulaşmak bile bizler için çok önemli” dedi.

Bir cevap yazın