Kırıkhan Cumhuriyet Başsavcısı’na alkış

Kırıkhan Cumhuriyet Başsavcılığı ile bağlı Adliyeler olan Hassa ve Reyhanlı Adliyesi,  Kırıkhan Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile Kırıkhan Açık Ceza İnfaz Kurumu’nda görev yapan hâkim, savcı ve çalışanlar; “Kızılay’a Kan Ver Mehmetçik’e Can Ver “ etkinliği çerçevesinde Kırıkhan Adalet Sarayı giriş katında kan verdi.

Başarılarıyla takdir toplayan ve Zeytindalı Harekâtı boyunca yoğun bir tempoda çalışan Kırıkhan Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Kapağan’ın kan vererek başlattığı etkinlikte kan verme yarışı dikkat çekti.

Kan vermenin önemi ile ilgili bir konuşma yapan Başsavcı Gökhan Kapağan, duyarlılık göstererek kan vermeye gelenlere Kırıkhan Cumhuriyet Başsavcılığı adına teşekkür ederek, “Şu an gerçekleştirmiş olduğumuz bu etkinlik bizler için canlarını ve kanlarını esirgemeyen Mehmetçiklerimize destek olabilmek adına düzenlenmiştir. Ülkemizin doğusu- batısı, kuzeyi- güneyi kenetlenmiş tek yürek olmuşken, bizler de bu milli şuurla kan vermeye geldik. Bizlerin bugün bu ülkede güvenli, huzurlu ve sağlık içerisinde yaşayabilmemiz için hayatlarından vazgeçmiş olan Mehmetçiklerimiz için kanımızı da canımızı da seve seve vermeye hazırız. Ayrıca içinde bulunduğumuz Mart ayının 18. gününde anılan Çanakkale Şehitlerimizi ve bu vatan için canlarını veren tüm şehitlerimizi de bu vesile ile saygı ile yad ediyorum. Allah mekanlarını cennet eylesin. Bu özel ve anlamlı günde etkinliğimize katılan herkese kurumum ve şahsım adına canı gönülden teşekkür ediyorum. İnşallah Başsavcılık olarak bu ve buna benzer etkinliklerimizi yapmaya devam edeceğiz “dedi.

Bir cevap yazın