Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınav Duyurusu

İçişleri Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokol hükümleri gereğince 2018 Yılı İçişleri Bakanlığı Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı 21 Nisan 2018 tarihinde saat 10:00’da Ankara’da gerçekleştirilecek.

Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından bilgilendirme amaçlı olarak hazırlanan “Sınav Uygulama Duyurusu”na  Hatay Valiliği’nin www.hatay.gov.tr resmi internet sitesinde ulaşılabilecek.

SINAVIN ADI: İçişleri Bakanlığı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı

SINAV ÜCRETİ ve SINAV BAŞVURUSU: Sınava girecek adaylar sınav ücreti olarak 160 TL’yi (Yüzaltmış TL KDV dâhil), 26 Mart 2018- 04 Nisan 2018 (saat 23.59’a kadar) tarihleri arasında; -MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesinin T.C. Ziraat Bankası, Türkiye Vakıflar Bankası ve Türkiye Halk Bankası şubelerinden herhangi birine, “Kurumsal Tahsilât Programı”, -T.C. Ziraat bankası için; bankamatik, internet bankacılığı, -Türkiye Halk Bankası için; bankamatik, internet bankacılığı, -Türkiye Vakıflar Bankası için; bankamatik, internet bankacılığı, -https://odeme.meb.gov.tr adresinden tüm bankaların kredi kartları ile yatıracaklardır. Tüm ödeme kanallarından yapılacak ödemelerde adayların katılacağı “ İçişleri Bakanlığı Görevde Yükselme Ve Unvan Değişikliği Sınavı” adıyla ücret yatırmaları gerekmektedir. Tahsilat esnasında adaylardan talep edilen telefon numarasının adaya ait olması ve güncel telefon numarası bildirmesi zorunludur. Aday, sınav ücreti yatırma işlemi için bankaya herhangi bir havale ücreti ve benzeri gider ödemeyecektir. Adaylar, sınav ücretini yatırdıktan sonra www.meb.gov.tr internet adresinden sınav e-başvuru yapacaklardır. e-Başvuru yapmayan adaylar ücretlerini yatırmış olsalar dahi sınava alınmayacaklardır.

SINAV YERİ: ANKARA

SINAV TARİHİ, GÜNÜ VE SAATİ: – 21 Nisan 2018 Cumartesi günü saat 10.00’da yapılacaktır.

SINAV GİRİŞ BELGESİ: Adaylara ait sınav giriş belgeleri 13 Nisan 2018 tarihinde www.meb.gov.tr internet adresinden yayımlanacaktır.

 

Bir cevap yazın