Başkan Güler’den bütün Hatay’a davet var

Ak Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler, ilçe teşkilatlarını tek tek gezerek partilileri Genel Başkanları ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşecek olan 6. Olağan İl Kongresi’ne davet etti.

Sırasıyla Erzin, Dörtyol, Payas , İskenderun ve Arsuz İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden İbrahim Güler, “Millete Hizmet Yolunda Kutlu yürüyüşe devam” sloganıyla gerçekleşecek olan kongrede, dayanışmanın, kardeşliğin, Habibi Neccar’ın şehri Hatay’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı en güzel şekilde ağırlayacaklarını dile getirdi.

Kongrenin hayırlara vesile olmasını dileyen İbrahim Güler, “Kutlu yürüyüşün lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan katılımıyla 1 Nisan 2018 Pazar günü saa:15.00’te Antakya Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşecek olan6. Olağan İl Kongresi’ne bütün halkımız davetlidir.  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Hatay’a ağırlayacak olmanın gururunu ve onurunu bir kez daha hep birlikte yaşayacağız” dedi.

“Hatay, Cumhurbaşkanını bağrına basacak”

AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen toplantıda İlçe Başkanı Bestami Bilgili, “Milletin adamı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Hatay’da en iyi şekilde karşılayacağız” derken, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil de  “İnanıyoruz ki tüm hemşerilerimiz Cumhurbaşkanımızı bağrına basacak” şeklinde konuştu.

 

Bir cevap yazın