Ali İsmail hep 19 yaşında

Ali İsmail Korkmaz’ın, ‘Düşlerindeki Özgür Dünya’ için yola çıkan ALİKEV, Ali İsmail’in doğum gününde ünlü şarkıcı Leman Sam’ın katılımlarıyla 17 Mart’ta  “Ali İsmail Korkmaz’ı Anma Gecesi” düzenleyecek.

Antakya Meclis Kültür Merkezi’nde saat 20.00’de Ali İsmail’in hayallerini ve umutlarını paylaşan herkesi buluşturacak olan doğum günü etkinlikleri 18 Mart tarihinde ise ilk defa gerçekleşecek olan Hatay Barış Koşusu ile devam edecek.

Bu hafta halk koşusu var!

Sevilen şarkıları ve sesiyle etkinliğe renk katacak ve katılımcılara müzik kalitesi yüksek anlar yaşatacak olan Leman Sam’a eşlik edecek olan ALİKEV Müzik Topluluğu, ayrıca barış koşusuna katılacak olan koşuculara da ezgileriyle eşlik edecek.

ALİKEV ve Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen, Defne Belediyesi ve Antakya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından desteklenen Hatay Barış Koşusu’nda 10 ve 21 km’lik parkurların yanısıra 4 km’lik Halk Koşusu da yeralacak.

Antakya Atatürk Parkı’ndan başlayıp, ‘dünyada ışıklandırılan ilk cadde’ unvanını taşıyan Kurtuluş Caddesi’nden geçecek olan koşu, Asi Nehri’nden Habib-i Neccar’a kadar uzanan büyüleyici parkurunda katılımcıları medeniyetlerin zenginliğine taşırken, tarih kokan sokaklar kardeşliğe, dostluğa, birlikteliğe koşanlarla dolacak.

 

 

Bir cevap yazın