Milli birlik ve beraberlik ruhu örnek olsun

İskenderun Belediyesi, teröristlere karşı Afrin’de devam eden ‘Zeytin Dalı Harekatı’nda görev yapan Türk Silahlı Kuvvetleri(TSK)’ne bağlı Mehmetçiklere destek olmak amacıyla kentteki esnaflara ve vatandaşlara Türk Bayrağı dağıttı.

İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Halim Öztaş, Özel Kalem Müdür Vekili Ali Çift ve Zabıta Müdürü Bekir Aksoy’un Milli birlik ve beraberliğe katkı sunmak amacıyla gerçekleştirdiği etkinlikte,  Başkan Yardımcısı Halim Öztaş, Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti’nden (KKTC) İskenderun’a gelen, KKTC Din İşleri Başkan Yardımcısı Mustafa Küçük ile beraberindeki heyete kenti gezdiren İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk’e de bayrak takdim etti.

Kaymakam Soytürk de bu anlamlı çalışmalarından dolayı başta İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil olmak üzere, bayrak asma çağrısına kulak veren tüm belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Kahraman Mehmetçiklere destek olmak amacıyla belediye ve birey olarak herkesin üzerine düşeni yaptığını söyleyen Belediye Başkan Yardımcısı Halim Öztaş, “Ülkemizin toprak bütünlüğünü tehlikeye düşürecek tehditleri ortadan kaldırmak için terör örgütlerine karşı yapılan bu operasyonda Kahraman Askerlerimize destek olmak için esnafımıza bayrak dağıtımı yapıyoruz. Esnafımızın işyerlerinde bayraklar sürekli asılı kalacak. Zorlu bir süreçten geçiyoruz. Birlik ve beraberliğimizi güçlü tutarak, belediye ve birey olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya çalışıyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz. Allah Mehmetçiklerimizin yardımcıları olsun. Dualarımız onlarladır” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın