İskenderun, yeni bir yaşam alanı kazanıyor

TOKİ Finansman Dairesi Başkanı Ayhan Karaca, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyaretten dolayı Ayhan Karaca’ya teşekkür eden Başkan Seyfi Dingil,  İskenderun’daki TOKİ’nin ilerleyişi hakkında da istişarede bulundu.

İskenderun’da Gültepe Mahallesi’nin üst kısmında yapılmakta olan TOKİ inşaatının halkın yıllardır beklediği bir proje olduğunu söyleyen Başkan Seyfi Dingil, 470 dönüm üzerine inşa edilen TOKİ konutlarının sosyal donatıları, ticaret merkezi, okulu ve camisi ile örnek bir proje olduğunu ve kente yeni bir yaşam alanı kazandıracağını söyledi.

TOKİ Finansman Dairesi Başkanı Ayhan Karaca, kurumlar arası iletişim sayesinde İskenderun’daki projenin hızla ilerlediğini belirtirken, “Bu projenin gerçekleşmesinde İskenderun Belediye Başkanımız bizlere çok destek verdi.. Vatandaşlar, TOKİ ile ilgili web adresimizden veya Halk bankası şubelerinden bilgiler alınabilir. Çalışmalarından dolayı Belediye Başkanımız Seyfi Dingil’e başarılar diliyor, projenin vatandaşlarımıza hayırlı – uğurlu olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Bir cevap yazın